Netflix bij Telenet

Netflix bij Telenet

Telenet test komende zomer nieuwe tv-decoder die Netflix kan draaien

De langverwachte nieuwe Telenet-decoders voor digitale televisie zitten in de laatste testfase. In de zomer lanceert het bedrijf een betatest en afhankelijk van hoe die loopt, zal daarna een lanceerdatum bekendgemaakt worden. Dat heeft topman John Porter dinsdag gezegd. Lees verder hier

Eigenlijk allemaal dure en nutteloze zever in potjes. Je gaat je beperkte datavolume evengoed platleggen met de formules van Telenet. Meer “ze mogen geen rechtstreeks Netflix streamen” (noch Proximus) aanbieden (en data niet aanrekenen) omdat het zeer binnenkort verboden is door Europa.

Al jaren overtreden ze die regels van Europa die nu in werking treden  o.a. (om een voorbeeld te geven) door het afnijpen van Torrent-bestanden downloaden (wat bewijst dat ze internet manipuleren en klanten selectief volgen!) Voor de rest Met Apple TV, Chromecast, Xbox, browsers, enz… kun je al jaren Netlix streamen zonder manipulatie van Telenet!

Voor onbeperkt internet moet je zeker niet bij Telenet zijn maar b.v. wel bij EDPNET dit voor minder dan de helft van de prijs (incl. vaste telefoonnummer) van Telenet, ik spreek uit ervaring. Ochja ze geven de indruk dat je zou Netflix ontvangen, wel probeer maar als je een tv abonnement hebt maar geen internetabonnement van ze je gaat groen lachen (zal wel weer ergens in niet gemakkelijk terug te vinden lettertjes staan om zich in te dekken net zoals Yelo TV die je overal in Europa zou kunnen ontvangen zelfs zonder wifi wat geen waar (je moet een internetabonnement van Telenet nemen!) is noch dat onbeperkt internet zou waar zijn dat is enkel tijdens de nacht bij bepaalde formules…). Er zit altijd een addertje onder het gras, zoek die!

Het *was* een Vlaamse firma maar al jaren is het een zuivere Amerikaanse firma en dat is aan alles te zien. Ze beloven van alles en ze dekken zich overal in (en betalen daarvoor dure advocaten en specialisten). Door het gebruiksgemak weigeren veel klanten de verborgen kanten te zien.

Door dat de klanten niet overstappen kunnen ze hun kunstmatige hoge prijzen die bij de hoogste van Europa behoren aanhouden. En Proximus? Die ziet het graag gebeuren er zouden geen prijsafspraken zijn maar ze houden die in *balans* met elkaar. Proximus voor de helft staatsbedrijf maar ze halen zo veel geld binnen zonder extra belastingen.

De eindgebruiker zal het altijd betalen maar die kan er *wel* iets aan doen mits iets minder gemakzuchtig te zijn, ik gaf al een tip. PS mensen die nooit naar TV kijken waarom hebben die een TV-abonnement? Je hebt gratis digitale TV met o.a. de openbare zenders, wil je meer dan kan voor enkele euro’s met TV-Vlaanderen met iedere TV zonder schotel! Je kan honderden euro’s per jaar besparen als je wilt.

Print Friendly, PDF & Email
Top