Nieuwsbrief huis van miserie in Brugge

Al ingeschreven op de nieuwsbrieven van Brugge?

Al 7.344 Bruggelingen deden het!

Ondertekende ook dus, al lang eigenlijk. Maar keer op keer krijg ik alles dubbel. Oké we gaan daar eens naar kijken dat kan niet blijven duren er zal ergens een foutje inzitten… Foutje?

We klikken dan maar op de link om uit te schrijven en we beginnen opnieuw…

Simpel toch?

Wat blijkt?!

Juist… daar zullen veel Bruggelingen mee geholpen zijn! Dan maar rechtstreeks inloggen op mijn account bij Brugge. Vreemd dat kan veel beter maar dat moet dan maar zo 🙁

Wat blijkt?!

Op NIETS ingeschreven via het adres waarop ik ben ingeschreven, en nu? Dan maar ander mailadres invullen en zien wat er gebeurt. Krijg bevestiging na aanpassing persoonlijke gegevens. op het nieuw adres.

Wat blijkt?

Werkt niet ik moet blijven inloggen op oud adres! Oké nu ben ik het beu ik ga dat account verwijderen.

Wat blijkt?

Het kan eenvoudigweg niet. Er zal wel een uitleg voor zijn maar weet je wat?! Het kan me niet schelen het moet juist en vlot werken voor iedere Bruggeling.

Update

We krijgen “eindelijk” een reactie van iemand die het account van Brugge gebruikt (je hebt het raden naar wat die er mee te maken zou hebben we gaan er vanuit dat hij met “Brugge” betrokken is).

Prachtig die screendump alleen dat menuonderdeel is nergens te zien. Is dat de reactie?!

Het probleem hier “Mijn contactinformatie” staat hier niet (noch bij andere gebruikers) kijk maar naar de screendump van mij. Voor de goede orde onafgezien het OS, onafgezien van de browsers, onafgezien het netwerk, onafgezien dat ik de enige niet ben… Maar wel de enige die moeite doet om iets te proberen uit te zoeken.

HET IS ER NIET EN HET WERKT NIET!

Wel Brugge we kunnen eens afspreken en met een kop koffie samen eens kijken waar het misgaat, ik breng wel mijn laptop mee, deal? Je kan me mailen, bellen, ochja je kan ook aan mijn gegevens, toch? Anders… kan het hier hoor ;-P

Uw vriend de Bruggeling

Eens terug gekeken na een half jaar:

Wat blijkt… ze komen nog altijd binnen…

We zijn in oktober (op moment van reactie!) en zelfs via mail zoals info@brugge.be komt er 0 (nul) reactie. Het is een stadsdienst en het kan hun geen bal schelen dat is overduidelijk. Wat je ook doet het is zinloos, je kan eerder een aap leren de polka dansen daar kan je succes mee hebben. Op het eind van de maand staan ze toch op de rekening wat ze doen of niet doen, klaar.

Ik kan maar één goede raad geven, maak er geen gebruik van, klaar!

Print Friendly, PDF & Email
Nog geen reacties.

Geef een reactie

Top
%d bloggers liken dit: